Contact Us
  En spesiell Oktoberfest 2021-avtale for våre norske venner

  MUNICH, TYSKLAND | 16. SEPTEMBER – 4. OKTOBER 2021

  50% RABATT PÅ ULTIMATE OKTOBERFEST OVERNATTING OG FESTPAKKER.
  FOUR-NIGHTS OF ALL-INCLUSIVE (OVERNATTING, TILBEREDT FROKOST HVER DAG, FESTETILMELDING HVER NATT) OKTOBERFEST FOR KUN € 130.

  Denne prisen er begrenset, så reserver denne prisen med et innskudd på 1 € NÅ, IKKE MER Å BETALE.

  La meg se avtalen!!

  50% avslag ULTIMATE Oktoberfest PAKKER SLUTT SNART.
  BESTILL EN “ULTIMATE OKTOBERFEST Adventure” NÅ og bruk kampanjekoden: STOKETOBERFEST2021 i kassan.

  Oktoberfest 2021 skjer, og det kommer til å bli større, bedre og med mer øl enn noensinne! Arrangørene har allerede startet forberedelsene; vaksinasjoner kommer og arrangementet vil bli kjørt med hurtig testing og vaksine / antistoff-pass.

  Men vi forstår at du kommer til å være motvillige til å bestille, etter året vi har hatt og all skuffelsen vi har opplevd. Derfor ber vi bare om et depositum på 1 € for å reservere sengen din og sørge for at du får denne spesielle halvprisen.

  Hvem er Stoke Travel?

  Stoke Travel er Europas største festival- og festreisebedrift, og hvert år arrangerer vi Münchens største gruppe reisende, eks-klienter, studenter og festelskere. Stoketoberfest-campingplassen vår er legendarisk, og festene våre begynner tidlig på morgenen hver dag på festivalen og går langt ut på natten. Vi har live band, DJs og underholdning hver dag.

  Bli med på 1000-tallet av reisende, backpackere, studenter og generelle legender fra hele verden, som alle benytter seg av våre altomfattende pakker.

  Hva er Stoketoberfest?

  Stoketoberfest er Stoke Reises altomfattende Oktoberfest-opplevelse, en camping og glampingoppsett bare 30 minutters buss / togtur unna Oktoberfest-festivalsalene. Stoketoberfest er hvor 1000-tallet av verdens mest interessante reisende, studenter i utlandet studenter, expats og festelskere kommer sammen og utnytter all-inclusive overnatting, måltider og festpakker. Det er en enestående opplevelse som må nytes minst en gang i livet ditt.

  Vi kjører også busser til og fra viktige europeiske byer til campingplassen vår hvis du bor, studerer eller reiser i Italia, Spania, Tyskland, Tsjekkia, Nederland eller Frankrike.

  Want to know more?

  For alt du trenger å vite om Oktoberfest og Stoketoberfest, klikk på denne lenken og gå hit for produktsiden.

  Nettstedet er på engelsk (og fransk, spansk, italiensk og nederlandsk), men vi vil ha norsktalende personale på Oktoberfest.

  Are you ready for this?

  Bestill din plass på en av våre all-inclusive-innkvartering, eller buss- og overnattingspakker nedenfor. Kontakt oss for spørsmål, retur busspriser, eller hvis du trenger hjelp til å lage din perfekte Oktoberfest-reiserute med overnatting.

  Filter by type:All

  The World’s Best Beer at The World’s Greatest Beer-Drinking Party

  Ready to

  Get Stoked?

  Book Now! Learn More

  Search Stoke Travel Search by Trip, Destination, Month...