Contact Us
  Posebna ponuda Oktoberfesta 2021. za naše hrvatske prijatelje

  München, NJEMAČKA | 16. RUJNA – 4. LISTOPADA 2021

  Pola cijene Oktoberfesta završava 1. svibnja. REZERVIRAJTE SADA
  50% POPUSTA NA ULTIMATE OKTOBERFEST PAKETE ZA SMJEŠTAJ I ZABAVE.

  ČETIRI NOĆI SVE UKLJUČENO (SMJEŠTAJ, KUHANI DORUČAK SVAKI DAN, ULAZAK STRANKE SVAKU NOĆ) OKTOBERFEST SAMO 130 €.

  OVAJ JE CIJENA OGRANIČENA, PA OVAJ CIJENU REZERVIŠITE SADA SA DEPOZITOM OD 1 EURA, VIŠE NE MOŽETE PLAĆATI.

  Da vidim dogovor!

  50% popusta ULTIMATE Oktoberfest PAKETI USKORO ZAVRŠAVAJU.
  REZERVIRAJTE ODMAH “ULTIMATE OKTOBERFEST PAKET” i upotrijebite promotivni kod: STOKETOBERFEST2021 na blagajni.

  Događa se Oktoberfest 2021. Bit će veći, bolji i s više piva nego ikad! Organizatori su već započeli pripreme; dolaze cijepljenja, a događaj će se izvoditi brzim testiranjem i putovnicom cjepiva / antitijela.

  Ali razumijemo da nećete rezervirati, nakon godine koju smo imali i svih razočaranja koje smo doživjeli. Zbog toga tražimo samo 1 € depozita za rezerviranje vašeg kreveta i da bismo bili sigurni da ćete dobiti ovu posebnu ponudu u pola cijene.

  Tko je Stoke Travel?

  Stoke Travel prva je europska tvrtka za festivale i zabave, a svake godine ugostimo najveću Münchensku skupinu putnika, bivših mačaka, studenata i ljubitelja piva. Naš kamp Stoketoberfest legendaran je, a naše zabave počinju rano ujutro svakog dana festivala i idu kasno u noć. Svaki dan imamo bendove uživo, DJ-eve i zabavu. Naš pivski i sangria bar otvoren je i neograničen za 10 eura dnevno.

  Pridružite se tisućama putnika, ruksaka, studenata i raznih legendi iz cijelog svijeta koji svi koriste naše sveobuhvatne pakete.

  Što je Stoketoberfest?

  Stoketoberfest je sveobuhvatno iskustvo Oktoberfesta tvrtke Stoke Travel, kamp i glamping smještaj udaljen samo 30 minuta vožnje autobusom / vlakom od pivnica Oktoberfest. Stoketoberfest je mjesto na kojem se okupljaju tisuće najzanimljivijih svjetskih putnika, studenata koji studiraju u inozemstvu, iseljenika i ljubitelja piva, iskorištavajući naš all-inclusive smještaj, obroke i party pakete. To je jedinstveno iskustvo u kojem morate uživati ​​barem jednom u životu.

  Također vozimo autobuse do i iz ključnih europskih gradova do našeg kampa ako živite, studirate ili putujete u Italiju, Španjolsku, Njemačku, Češku, Nizozemsku ili Francusku.

  Want to know more?

  Za sve što trebate znati o Oktoberfestu i Stoketoberfestu, krenite ovdje.

  Web stranica je na engleskom (i francuskom, španjolskom, talijanskom i nizozemskom), ali na Oktoberfestu imat ćemo osoblje koje govori hrvatski jezik.

  Are you ready for this?

  Rezervirajte svoje mjesto na jednom od naših all-inclusive smještaja ili autobusnih i smještajnih paketa u nastavku. Obratite nam se za bilo kakva pitanja, povratne cijene autobusa ili ako vam je potrebna pomoć u stvaranju vašeg savršenog itinerara Oktoberfesta s smještajem.

  Filter by type:All

  The World’s Best Beer at The World’s Greatest Beer-Drinking Party

  Ready to

  Get Stoked?

  Book Now! Learn More

  Search Stoke Travel Search by Trip, Destination, Month...