Contact Us

We’re here to help, so hit us on any of the channels below or scroll on down for the contact form.

Email
BARCELONA BOATS Email
san sebastian surf Email
Phone
WhatsApp
BARCELONA BOATS WhatsApp
SAN SEBASTIAN SURF HOUSE WhatsApp
Social

  BREAKING: Oktoberfest Boss spune că evenimentul din 2021 este ACTIV!

  Oktoberfest

  Posted by Stoke Media Team
  2 years ago | March 16, 2021

  BREAKING: Oktoberfest Boss spune că evenimentul din 2021 este ACTIV!

  Anul acesta se petrece Oktoberfest! Și vă oferim o călătorie la jumătate de preț! Rezervați o „Ultimate Oktoberfest Adventure” și utilizați codul promoțional STOKETOBERFEST2021 la ultimul pas de rezervare pentru a obține oferta.

  ȘI vă puteți rezerva locul acum cu un depozit de 1 EUR * fără riscuri, nu mai trebuie plătit până nu sunteți sigur că veți putea călători. Faceți clic aici pentru a o verifica sau citiți mai departe pentru a afla mai multe.

  În știri care îi vor bucura pe iubitorii de bere, într-un interviu exclusiv cu postul de radio din München, 95.5 Charivari, șeful Oktoberfest, Clemens Baumgärtner, a declarat că „Presupunem că va avea loc un Oktoberfest anul acesta”.

  Recunoscând că pregătirile pentru Oktoberfest durează multe luni și exprimă credința în vaccinuri, în opțiunile de tratament, în scăderea numărului de cazuri la München și în opțiunile de testare rapidă, Baumgärtner este atât de încrezător că Oktoberfest 2021 va merge mai departe, încât a acceptat începutul anualei competiția publică de afișe și activitățile de pregătire prealabilă pentru construirea structurilor la târgul evenimentului sunt în curs de desfășurare.

  Interviul este aici, dar este în limba germană.

  Baumgärtner mai spune că este împotriva oricărei idei de „lumină Oktoberfest”, optând în schimb pentru măsuri care să împiedice participarea persoanelor potențial infectate, cum ar fi un pașaport de vaccin, dovada necesară a unui test negativ sau dovada anticorpilor, la porțile evenimentului. .

  El a adăugat că o decizie finală va fi luată la începutul lunii iunie, dar a rămas încrezător că evenimentul va fi la fel de mare, plin de bere și zgomotos ca oricând.

  Stoke Travel, cea mai mare gazdă a petrecăreților Oktoberfest din München – care arată în fiecare an aproximativ 8000 de oameni în fiecare an cel mai bun moment din viața lor – a avut întotdeauna încredere în capacitatea autorităților Oktoberfest și Munchen de a participa la un eveniment, împreună cu concertul german , Eforturile europene și globale pentru a pune în urmă cele mai grave din această pandemie ca întotdeauna.

  Am primit deja un răspuns mai mare decât de obicei la evenimentul nostru din 2021, după ce mulți iubitori de bere au rămas dezamăgiți de anularea nu doar a Oktoberfest 2020, ci a călătoriei festivalului 2020 în general. Există o mulțime de călători în întreaga Europă și în lume care au pierdut un an de petreceri și întâlniri cu oameni noi și care caută orice modalitate de a sărbători sfârșitul celui mai grav al pandemiei.

  Oktoberfest, cu delicioasa sa bere bavareză, dansul la masă și mulțimea internațională de petreceri, este ocazia perfectă pentru lume să se distreze din nou. Suntem siguri că evenimentul din 2021 se va epuiza și recomandăm tuturor celor interesați să își rezerve locurile acum cu o depunere de 1 EUR *.

  Stoke oferă camping solo și twin, tipuri pentru până la opt persoane și opțiuni de glamping, toate cu saltele și lenjerie de pat incluse. Toate pachetele noastre includ un brunch gătit fără fund zilnic – cu mimoză – precum și infamul carnaval al campingului Stoketoberfest cu trupe internaționale, DJ, interpreți și colegi de călătorie din întreaga lume, precum și barul nostru de bere și sangrie complet deschis și nelimitat. pentru 10 EUR în plus pe zi.

  Acesta este genul de vești bune pe care trebuie să le primim în următoarele câteva săptămâni ale anului 2021, până când vom începe să vedem o îmbunătățire a situației COVID, dar suntem încrezători că, pe măsură ce primăvara continuă să se încălzească și vaccinările se desfășoară peste tot Europeană, vom putea să planificăm cu încredere călătorii pentru primăvara, vara și mai ales OKTOBERFEST 2021!

  * Nu vă putem plăti și nu vă vom percepe mai mult de 1 EUR. Când este clar că veți putea călători, vă vom solicita un depozit regulat și, dacă planurile dvs. de călătorie se modifică datorită COVID, veți primi fie o reducere completă, fie 120% în credit.

  Vrei să afli mai multe?

  Pentru tot ce trebuie să știți despre Oktoberfest și Stoketoberfest, mergeți aici.

  Site-ul este în engleză (și franceză, spaniolă, olandeză și italiană), dar la eveniment vom avea personal vorbitor de română.


  Are you ready for this?

  Rezervați-vă locul la unul dintre cazările noastre all inclusive sau pachetele de autobuz și cazare de mai jos. Contactați-ne pentru orice întrebări, prețuri de întoarcere pentru autobuz sau dacă aveți nevoie de ajutor pentru crearea itinerariului perfect Oktoberfest cu cazare.

  15 September – 4 OctoberMidweek NightlyMonday-Wednesday nights


  65/ Per Person Per Night

  2 night min, flexible terms, group payments

  Camping

  15 September – 4 OctoberMidweek NightlyMonday-Wednesday nights


  Midweek Nightly

  Includes:

  • Twin shared tents all set up for you with camping mats and sleeping bag (solo upgrades, comfort plus, and group teepees available)
  • Bottomless brunch every morning available from 8-11am with cooked food, unlimited mimosas, tea and coffee
  • Guides to direct you to the Oktoberfest beer halls with all the handy tips needed.
  • Oktoberfest free entry
  • Welcome drink and extra welcoming German pretzel to kick off your stay
  • Campsite parties all week. Enjoy the biggest parties from Thursday to Sunday featuring international DJs, bands, performers, and magicians
  • Food trucks, shisha lounge, Burlesque German funhouse, speakeasy, hangout spaces, beer pong and more entertainment
  • Powder room for the ladies to make getting ready at the campsite easy
  • 24hr security on site
  • 24hr check-in
  • Ear plugs at your disposal

  Extras:

  • Unlimited booze – Open bar of beer, sangria, wine, soft drink, tea and coffee €15 a day
  • Solo tent upgrade – Don’t wanna share your tent with a stranger? Have a feeling you’ll be bringing a stranger back? Upgrade to your own solo tent and sleep easy €30 per night
  • Traditional Oktoberfest outfits – You’ll really stick out like a sore thumb if you’re not decked out in one of these, plus it’s always fun to dress up in your traditional German outfits and take pics for the gram to make all your friends back home jealous… Dirndl set €70, Lederhosen set €90 onsite  – 20% OFF IF YOU PRE-PURCHASE
  • Hot showers – It can get a little chilly in Munich around this time of year and what better way to warm your bones (and wash away your sins) than with a hot shower. In order to do this though, you need to purchase shower tokens, so have your coins at the ready €1 per token, or if you’re feeling brave cold showers are free! (1 token will give you 6 minutes of bliss)
  • Private 8 person teepees – Got a big group and want to be able to shack up together? Like the idea of Oktoberfest being one big cosy sleepover with all your pals? Jump into a teepee! €640 per night
  • Oktoberfest 7s tickets  – Rugby 7’s is one of two rugby variants played all over the world. It’s named after the number of players, 7 per team, and is a damn good time to watch. If you wanna experience some live sports with a crazy atmosphere in between beer hall sessions, then get on board – €29, available September 21 & 22
  • Munich bike tour – Feel like hopping on a bike and riding around picturesque Munich for a few hours, getting in some exercise and seeing the sights? We’ve got a treat for you. The boozy bike tour through Munich will take you to all the main attractions, is a pretty flat ride right through, and you get to stop for lunch and beers (not included in price), what’s not to love?! €25 per person
  • Oktoberfest table bookings – Don’t want to push your way through to crowd and eye off tables? Reserve yourself your very own spot at a table in one of the infamous beer halls. Not only will you get a guaranteed table spot, the price also includes food and beer tokens – email info@stoketravel.com for information on prices and table availability 
  15 September – 4 OctoberUltimate OktoberfestStay for 4+ nights


  280/ Per Person Four Nights

  SAVE €10 a night! + Free Munich Bike Tour

  Camping

  15 September – 4 OctoberUltimate OktoberfestStay for 4+ nights


  Ultimate Oktoberfest

  Includes:

  • 4+ nights camping accommodation in twin tents all set up for you with self-inflating mattress and sleeping bag
  • 10% off Stoke merch at the Swag tent 
  • Munich bike tour valued at €25 – PLEASE CONFIRM YOUR TIME AND DATE FOR THE BIKE TOUR AT LEAST 24 HOURS IN ADVANCE! 
  • Bottomless brunch every morning available from 8-11am with cooked food, unlimited mimosas, tea and coffee.
  • Guides to direct you to the Oktoberfest beer halls with all the handy tips needed.
  • Oktoberfest free entry
  • Welcome drink and extra welcoming German pretzel to kick off your stay
  • Campsite parties all week. Enjoy the biggest parties from Thursday to Sunday featuring international DJs, bands, performers, and magicians
  • Food trucks, shisha lounge, Burlesque German funhouse, speakeasy, hangout spaces, beer pong and more entertainment
  • Powder room for the ladies to make getting ready at the campsite easy
  • 24hr security on site
  • 24hr check-in
  • Ear plugs at your disposal
  • Unlimited drink upgrade – Beer, Sangria, Soft drink, tea and coffee flowing from 8:00 – 23:00, ONLY €15 per night

  Extras:

  • Unlimited booze – Open bar of beer, sangria, wine, soft drink, tea and coffee €15 a day
  • Solo tent upgrade – Don’t wanna share your tent with a stranger? Have a feeling you’ll be bringing a stranger back? Upgrade to your own solo tent and sleep easy €30 per night
  • Traditional Oktoberfest outfits – You’ll really stick out like a sore thumb if you’re not decked out in one of these, plus it’s always fun to dress up in your traditional German outfits and take pics for the gram to make all your friends back home jealous… Dirndl set €70, Lederhosen set €90 onsite  – 20% OFF IF YOU PRE-PURCHASE
  • Hot showers – It can get a little chilly in Munich around this time of year and what better way to warm your bones (and wash away your sins) than with a hot shower. In order to do this though, you need to purchase shower tokens, so have your coins at the ready €1 per token, or if you’re feeling brave cold showers are free! (1 token will give you 6 minutes of bliss)
  • Private 8-person teepees – Got a big group and want to be able to shack up together? Like the idea of Oktoberfest being one big cosy sleepover with all your pals? Jump into a teepee! €640 per night
  • Oktoberfest 7s tickets  – Rugby 7’s is one of two rugby variants played all over the world. It’s named after the number of players, 7 per team, and is a damn good time to watch. If you wanna experience some live sports with a crazy atmosphere in between beer hall sessions, then get on board – €29, available September 21 & 22
  • Oktoberfest table bookings – Don’t want to push your way through to crowd and eye off tables? Reserve yourself your very own spot at a table in one of the infamous beer halls. Not only will you get a guaranteed table spot, the price also includes food and beer tokens – email info@stoketravel.com for information on prices and table availability 
  15 September – 4 OctoberWeekends NightlyThursday – Sunday


  80/ Per Person Per Night

  2 night min, flexible terms, group payments

  Camping

  15 September – 4 OctoberWeekends NightlyThursday – Sunday


  Weekends Nightly

  Includes:

  • Twin shared tents all set up for you with camping mats and sleeping bag (solo upgrades, and group teepees available)
  • Bottomless brunch every morning available from 8-11am with cooked food, unlimited mimosas, tea and coffee
  • Guides to direct you to the Oktoberfest beer halls with all the handy tips needed.
  • Oktoberfest free entry
  • Welcome drink and extra welcoming German pretzel to kick off your stay
  • Campsite parties all week. Enjoy the biggest parties from Thursday to Sunday featuring international DJs, bands, performers, and magicians
  • Food trucks, shisha lounge, Burlesque German funhouse, speakeasy, hangout spaces, beer pong and more entertainment
  • Powder room for the ladies to make getting ready at the campsite easy
  • 24hr security on site
  • 24hr check-in
  • Ear plugs at your disposal

  Extras:

  • Unlimited booze – Open bar of beer, sangria, wine, soft drink, tea and coffee €15 a day
  • Solo tent upgrade – Don’t wanna share your tent with a stranger? Have a feeling you’ll be bringing a stranger back? Upgrade to your own solo tent and sleep easy €30 per night
  • Traditional Oktoberfest outfits – You’ll really stick out like a sore thumb if you’re not decked out in one of these, plus it’s always fun to dress up in your traditional German outfits and take pics for the gram to make all your friends back home jealous… Dirndl set €70, Lederhosen set €90 onsite  – 20% OFF IF YOU PRE-PURCHASE
  • Hot showers – It can get a little chilly in Munich around this time of year and what better way to warm your bones (and wash away your sins) than with a hot shower. In order to do this though, you need to purchase shower tokens, so have your coins at the ready €1 per token, or if you’re feeling brave cold showers are free! (1 token will give you 6 minutes of bliss)
  • Private 8 person teepees – Got a big group and want to be able to shack up together? Like the idea of Oktoberfest being one big cosy sleepover with all your pals? Jump into a teepee! €560 per night
  • Oktoberfest 7s tickets  – Rugby 7’s is one of two rugby variants played all over the world. It’s named after the number of players, 7 per team, and is a damn good time to watch. If you wanna experience some live sports with a crazy atmosphere in between beer hall sessions, then get on board – €29, available September 21 & 22
  • Munich bike tour – Feel like hopping on a bike and riding around picturesque Munich for a few hours, getting in some exercise and seeing the sights? We’ve got a treat for you. The boozy bike tour through Munich will take you to all the main attractions, is a pretty flat ride right through, and you get to stop for lunch and beers (not included in price), what’s not to love?! €25 per person
  • Oktoberfest table bookings – Don’t want to push your way through to crowd and eye off tables? Reserve yourself your very own spot at a table in one of the infamous beer halls. Not only will you get a guaranteed table spot, the price also includes food and beer tokens – email info@stoketravel.com for information on prices and table availability 
  15 September – 4 OctoberComfort PlusTreat yourself with a more comfortable stay


  110/ Per Person Per Night

  Twin share, single upgrades and triple share available on request

  Camping

  15 September – 4 OctoberComfort PlusTreat yourself with a more comfortable stay


  Comfort Plus

  Includes:

  • Twin shared “comfort plus” tents with extra space and standing room. Extra comfortable camping mats and two sleeping bags per person (solo upgrades, and triple share available)
  • Comfort Plus goodie bag in your tent
  • Bottomless brunch every morning available from 8-11am with cooked food, unlimited mimosas, tea and coffee
  • Guides to direct you to the Oktoberfest beer halls with all the handy tips needed.
  • Oktoberfest free entry
  • Welcome drink and extra welcoming German pretzel to kick off your stay
  • Campsite parties all week. Enjoy the biggest parties from Thursday to Sunday featuring international DJs, bands, performers, and magicians
  • Food trucks, shisha lounge, Burlesque German funhouse, speakeasy, hangout spaces, beer pong and more entertainment
  • Powder room for the ladies to make getting ready at the campsite easy
  • 24hr security on site
  • 24hr check-in
  • Ear plugs at your disposal

  Extras:

  • Unlimited booze – Open bar of beer, sangria, wine, soft drink, tea and coffee €15 a day
  • Solo tent upgrade – Don’t wanna share your tent with a stranger? Have a feeling you’ll be bringing a stranger back? Upgrade to your own solo tent and sleep easy €40 per night
  • Traditional Oktoberfest outfits – You’ll really stick out like a sore thumb if you’re not decked out in one of these, plus it’s always fun to dress up in your traditional German outfits and take pics for the gram to make all your friends back home jealous… Dirndl set €70, Lederhosen set €90 onsite  – 20% OFF IF YOU PRE-PURCHASE
  • Hot showers – It can get a little chilly in Munich around this time of year and what better way to warm your bones (and wash away your sins) than with a hot shower. In order to do this though, you need to purchase shower tokens, so have your coins at the ready €1 per token, or if you’re feeling brave cold showers are free! (1 token will give you 6 minutes of bliss)
  • Oktoberfest 7s tickets  – Rugby 7’s is one of two rugby variants played all over the world. It’s named after the number of players, 7 per team, and is a damn good time to watch. If you wanna experience some live sports with a crazy atmosphere in between beer hall sessions, then get on board – €29, available September 21 & 22
  • Munich bike tour – Feel like hopping on a bike and riding around picturesque Munich for a few hours, getting in some exercise and seeing the sights? We’ve got a treat for you. The boozy bike tour through Munich will take you to all the main attractions, is a pretty flat ride right through, and you get to stop for lunch and beers (not included in price), what’s not to love?! €25 per person
  • Oktoberfest table bookings – Don’t want to push your way through to crowd and eye off tables? Reserve yourself your very own spot at a table in one of the infamous beer halls. Not only will you get a guaranteed table spot, the price also includes food and beer tokens – email info@stoketravel.com for information on prices and table availability 
  15 September – 4 OctoberOktoberfest For GroupsBirthdays, hens and stags, work parties – we can get your group drunk


  1contact us via the contact form

  2 night min, flexible terms, group payments

  Camping

  15 September – 4 OctoberOktoberfest For GroupsBirthdays, hens and stags, work parties – we can get your group drunk


  Oktoberfest For Groups

  Includes:

  • Twin shared tents all set up for you with camping mats and sleeping bags (solo upgrades, and group teepees available)
  • Bottomless brunch every morning available from 8-11am with cooked food, unlimited mimosas, tea and coffee
  • Guides to direct you to the Oktoberfest beer halls with all the handy tips needed.
  • Oktoberfest free entry
  • Welcome drink and extra welcoming German pretzel to kick off your stay
  • Campsite parties all week. Enjoy the biggest parties from Thursday to Sunday featuring international DJs, bands, performers, and magicians
  • Food trucks, shisha lounge, Burlesque German funhouse, speakeasy, hangout spaces, beer pong and more entertainment
  • Powder room for the ladies to make getting ready at the campsite easy
  • 24hr security on site
  • 24hr check-in
  • Ear plugs at your disposal

  Extras:

  • Unlimited booze – Open bar of beer, sangria, wine, soft drink, tea and coffee €15 a day
  • Solo tent upgrade – Don’t wanna share your tent with a stranger? Have a feeling you’ll be bringing a stranger back? Upgrade to your own solo tent and sleep easy €30 per night
  • Traditional Oktoberfest outfits – You’ll really stick out like a sore thumb if you’re not decked out in one of these, plus it’s always fun to dress up in your traditional German outfits and take pics for the gram to make all your friends back home jealous… Dirndl set €70, Lederhosen set €90 onsite  – 20% OFF IF YOU PRE-PURCHASE
  • Hot showers – It can get a little chilly in Munich around this time of year and what better way to warm your bones (and wash away your sins) than with a hot shower. In order to do this though, you need to purchase shower tokens, so have your coins at the ready €1 per token, or if you’re feeling brave cold showers are free! (1 token will give you 6 minutes of bliss)
  • Private 8 person teepees – Got a big group and want to be able to shack up together? Like the idea of Oktoberfest being one big cosy sleepover with all your pals? Jump into a teepee! €640 per night
  • Oktoberfest 7s tickets  – Rugby 7’s is one of two rugby variants played all over the world. It’s named after the number of players, 7 per team, and is a damn good time to watch. If you wanna experience some live sports with a crazy atmosphere in between beer hall sessions, then get on board – €29, available September 21 & 22
  • Munich bike tour – Feel like hopping on a bike and riding around picturesque Munich for a few hours, getting in some exercise and seeing the sights? We’ve got a treat for you. The boozy bike tour through Munich will take you to all the main attractions, is a pretty flat ride right through, and you get to stop for lunch and beers (not included in price), what’s not to love?! €25 per person
  • Oktoberfest table bookings – Don’t want to push your way through to crowd and eye off tables? Reserve yourself your very own spot at a table in one of the infamous beer halls. Not only will you get a guaranteed table spot, the price also includes food and beer tokens – email info@stoketravel.com for information on prices and table availability 
  15 September - 4 OctoberBYO (Bring Your Own) Van PackageMEET US THERE AND SLEEP IN YOUR VAN


  95/ Per Person Per Night

  2 night min, flexible terms, group payments

  Meet Us There

  15 September - 4 OctoberBYO (Bring Your Own) Van PackageMEET US THERE AND SLEEP IN YOUR VAN


  BYO (Bring Your Own) Van Package

  Includes:

  • Bottomless brunch every morning available from 8-11am with cooked food, unlimited mimosas, tea and coffee
  • Guides to direct you to the Oktoberfest beer halls with all the handy tips needed.
  • Oktoberfest free entry
  • Welcome drink and extra welcoming German pretzel to kick off your stay
  • Campsite parties all week. Enjoy the biggest parties from Thursday to Sunday featuring international DJs, bands, performers, and magicians
  • Food trucks, shisha lounge, Burlesque German funhouse, speakeasy, hangout spaces, beer pong and more entertainment
  • Powder room for the ladies to make getting ready at the campsite easy
  • 24hr security on site
  • 24hr check-in
  • Ear plugs at your disposal

  Extras:

  • Unlimited booze – Open bar of beer, sangria, wine, soft drink, tea and coffee €15 a day
  • Traditional Oktoberfest outfits – You’ll really stick out like a sore thumb if you’re not decked out in one of these, plus it’s always fun to dress up in your traditional German outfits and take pics for the gram to make all your friends back home jealous… Dirndl set €70, Lederhosen set €90 onsite  – 20% OFF IF YOU PRE-PURCHASE
  • Hot showers – It can get a little chilly in Munich around this time of year and what better way to warm your bones (and wash away your sins) than with a hot shower. In order to do this though, you need to purchase shower tokens, so have your coins at the ready €1 per token, or if you’re feeling brave cold showers are free! (1 token will give you 6 minutes of bliss)
  • Oktoberfest 7s tickets  – Rugby 7’s is one of two rugby variants played all over the world. It’s named after the number of players, 7 per team, and is a damn good time to watch. If you wanna experience some live sports with a crazy atmosphere in between beer hall sessions, then get on board – €29, available September 21 & 22
  • Munich bike tour – Feel like hopping on a bike and riding around picturesque Munich for a few hours, getting in some exercise and seeing the sights? We’ve got a treat for you. The boozy bike tour through Munich will take you to all the main attractions, is a pretty flat ride right through, and you get to stop for lunch and beers (not included in price), what’s not to love?! €25 per person
  • Oktoberfest table bookings – Don’t want to push your way through to crowd and eye off tables? Reserve yourself your very own spot at a table in one of the infamous beer halls. Not only will you get a guaranteed table spot, the price also includes food and beer tokens – email info@stoketravel.com for information on prices and table availability 
  Thursday - Sunday, each weekNetherlands to Munich - Ride With UsGet a bus from Amsterdam, Eindhoven, or Utrecht for a weekend stay at our hectic campsite


  290Per Person

  transport & 2 nights accomodation

  Ride With Us

  Thursday - Sunday, each weekNetherlands to Munich - Ride With UsGet a bus from Amsterdam, Eindhoven, or Utrecht for a weekend stay at our hectic campsite


  Netherlands to Munich - Ride With Us

  Ride with us to and from Oktoberfest, with return busses running from either Amsterdam, Eindhoven, or Utrecht.

  Buses depart from each city at 22:00 every Thursday of the festival, arriving at our Stoketoberfest campsite Friday morning. Get your traditional German garb on, Consume copious amounts of beer, and party through the weekend with us. We’ll sort your ride home, with our busses ready to take you back to the city you travelled from, departing the campsite at 9 am on Sunday.*

  *exact pick up locations and times to be confirmed

  Campsite accommodation Includes:

  • Twin shared tents all set up for you with camping mats and sleeping bags (solo upgrades, and group teepees available)
  • Bottomless brunch every morning available from 8-11am with cooked food, unlimited mimosas, tea and coffee
  • Guides to direct you to the Oktoberfest beer halls with all the handy tips needed.
  • Oktoberfest free entry
  • Welcome drink and extra welcoming German pretzel to kick off your stay
  • Campsite parties all week. Enjoy the biggest parties from Thursday to Sunday featuring international DJs, bands, performers, and magicians
  • Food trucks, shisha lounge, Burlesque German funhouse, speakeasy, hangout spaces, beer pong and more entertainment
  • Powder room for the ladies to make getting ready at the campsite easy
  • 24hr security on site
  • 24hr check-in
  • Ear plugs at your disposal

  Extras:

  • Unlimited booze – Open bar of beer, sangria, wine, soft drink, tea and coffee €15 a day
  • Solo tent upgrade – Don’t wanna share your tent with a stranger? Have a feeling you’ll be bringing a stranger back? Upgrade to your own solo tent and sleep easy €30 per night
  • Traditional Oktoberfest outfits – You’ll really stick out like a sore thumb if you’re not decked out in one of these, plus it’s always fun to dress up in your traditional German outfits and take pics for the gram to make all your friends back home jealous… Dirndl set €70, Lederhosen set €90 onsite  – 20% OFF IF YOU PRE-PURCHASE
  • Hot showers – It can get a little chilly in Munich around this time of year and what better way to warm your bones (and wash away your sins) than with a hot shower. In order to do this though, you need to purchase shower tokens, so have your coins at the ready €1 per token, or if you’re feeling brave cold showers are free! (1 token will give you 6 minutes of bliss)
  • Private 8 person teepees – Got a big group and want to be able to shack up together? Like the idea of Oktoberfest being one big cosy sleepover with all your pals? Jump into a teepee! €640 per night
  • Oktoberfest 7s tickets  – Rugby 7’s is one of two rugby variants played all over the world. It’s named after the number of players, 7 per team, and is a damn good time to watch. If you wanna experience some live sports with a crazy atmosphere in between beer hall sessions, then get on board – €29, available September 21 & 22
  • Munich bike tour – Feel like hopping on a bike and riding around picturesque Munich for a few hours, getting in some exercise and seeing the sights? We’ve got a treat for you. The boozy bike tour through Munich will take you to all the main attractions, is a pretty flat ride right through, and you get to stop for lunch and beers (not included in price), what’s not to love?! €25 per person
  • Oktoberfest table bookings – Don’t want to push your way through to crowd and eye off tables? Reserve yourself your very own spot at a table in one of the infamous beer halls. Not only will you get a guaranteed table spot, the price also includes food and beer tokens – email info@stoketravel.com for information on prices and table availability 

  The World’s Best Beer at The World’s Greatest Beer-Drinking Party

  Ready to

  Get Stoked?

  Book Now! Learn More

  Related Trips
  Glamping
  Europe
  Springfest Munich 2024
  Germany
  Oktoberfest Munich 2023
  Germany
  Related Articles
  How To Travel To Oktoberfest 2023

  Getting to Munich’s Oktoberfest can be quite the ordeal, with all of the world’s beer lovers pining for a mega-pint of that delicious Bavarian nectar. But never fear, not only…

  Read More

  Munich’s Oktoberfest ON for 2022

  Oktoberfest 2022 was an absolute hit, and Oktoberfest 2023 can only be bigger and better. Check out our Oktoberfest packages if you want to join us again to drink the…

  Read More

  Let’s Talk Rebrands: An Open Letter From Gravy, Stoke Travel CMO

  This feels like a terribly self-indulgent thing for me to do – you know, who cares about what the piddling CMO from a middling youth travel company has to say…

  Read More

  Reasons to come to Munich for Stoketoberfest

  After two years of cancellations, Oktoberfest is BACK ON in Munich for 2022. Book your space now with a risk-free €1 deposit. This event WILL SELL OUT. There’s a lot…

  Read More

  Oktoberfest 2021 Is Cancelled

  In news that is sure to break the hearts of beer lovers, festival hounds, and travellers of all stripes, Munich’s lord mayor Dieter Reiter, and Barvaria’s prime minister Marcus Söder…

  Read More

  Five Reasons Why The Stoke App Will Make Travelling Europe Wonderful

  Maybe you’ve heard, perhaps you haven’t, but Stoke Travel has made an app! Rather than let the pandemic and dissolving of youth travel kill our momentum, we decided to use…

  Read More

  BREAKING: Oktoberfest Boss Says 2022 Event Is ON!

  Oktoberfest is happening this year! And we’re offering you ONE NIGHT FREE! Just book an “Oktoberfest Weekender” or an “Ultimate Oktoberfest Adventure” and use the promo code STOKETOBERFEST2022 at the…

  Read More

  Free Springfest For Teachers

  To celebrate teacher’s day, and to say thank you to all the educators putting themselves in harm’s way so the kids can continue their education, we’re offering a completely free…

  Read More

  Can You Do Drugs At Oktoberfest? 

  While we don’t recommend doing drugs at Oktoberfest, we do recommend having as much fun as is physically possible, and to help with that we’re opening our bar to you…

  Read More

  How To Do Oktoberfest On A Budget

  We know what you’re thinking, you’re thinking that we’re just going to say, Camping with Stoke Travel at Oktoberfest is the best budget option, and you’re right, we could say…

  Read More

  How to travel to Oktoberfest from around Europe

  For a guide on how to get to Oktoberfest from within Munich, you’re going to want to read this. Getting to Oktoberfest is easy from anywhere in Europe. Munich has…

  Read More

  Travelling To Oktoberfest Alone

  Six reasons why travelling solo to Munich’s Oktoberfest is an awesome idea. It’s on your bucket list, but for some reason you can’t convince the homies to join you at…

  Read More

  Search Stoke Travel Search by Trip, Destination, Month...